به گزارش روابط عمومی شرکت آب منطقه ای قزوین، منصور ستوده مدیرعامل این شرکت با بیان اینکه همه ساله با شروع فصل گرم عده کثیری از علاقهمندان به شنا و تفریحات آبی به سمت کانالهای انتقال آب در اطراف شهر، دریاچه سدهای خاکی، تالابها، دریاچه ها و رودخانه ها و ... می روند اظهار داشت: شنا کردن در هر جایی غیر از استخرهای استاندارد که دارای نجات غریق هستند ممنوع و خطرناک است، زیرا به طور کلی شنا کردن حتی در استخرها نیز نیازمند مهارت و آشنایی کامل به فن و تکنیک شنا می باشد.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین ادامه داد: استان قزوین با دارا بودن مجاری آبی، دریاچه های طبیعی و تاسیسات آبی گسترده همواره در فصل تابستان با موضوع شنای افراد در مکان های غیرمجاز مواجه است.
ستوده گفت: نصب تابلوهای هشدار «شنا ممنوع»، برقراری گروههای گشت و بازرسی و فنس کشی نقاط حادثه خیز در اطراف تاسیسات آبی و رودخانه ها از جمله اقدامات شرکت آب منطقه ای قزوین جهت پیشگیری از حوادث احتمالی غرق شدگی می باشد که البته با توجه تعدد مکان ها و پراکندگی آنها این اقدامات الزاماً نمی تواند موجب جلوگیری کامل از تخطی افراد شود.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین با اشاره به اینکه برگزاری مانورهای تخصصی از این دست می تواند توان عملیاتی سازمان های امدادرسان را در برخورد با حوادث افزایش دهد، تصریح کرد: مهمترین هدف از اجرای مانور غریق نجات در تاسیسات آبی ایجاد هماهنگی بین شرکت آب منطقه ای و دستگاههای امدادرسان به ویژه سازمان آتشنشانی شهرداری قزوین در اجرای عملیات نجات است.
ستوده افزود: بدلیل ورود افراد به تاسیسات آبی بویژه شبکه آبیاری دشت قزوین جهت شنا و تفریح که عمدتاً از روی عدم آگاهی صورت می پذیرد در برخی مواقع نیازمند انجام عملیات نجات غریق از سوی ارگانهای امدادی میباشیم، لذا نیروهای امدادرسان باید با سازه و تاسیسات موجود در مسیر شبکه آبیاری آشنایی داشته باشند که برگزاری این گونه مانورها می تواند کمک شایانی به افزایش سطح اطلاعات و دانش امدادگران و بالا بردن توان عملیاتی آنها نماید.
مدیرعامل شرکت آب منطقه ای قزوین در بخش پایانی صحبت های خود ابراز امیدواری کرد که شهروندان و مسافرین هشدارهای صادر شده از سوی این شرکت جهت عدم ورود به تاسیسات آبی و نزدیک شدن به رودخانه ها و دریاچه ها را جدی بگیرند تا شاهد حوادث ناگوار غرق شدگی نباشیم.